Tietoa meistä

Sastamalan kiikassa sijaitseva Eurosuni valmistaa terveystyynyjä ja -patjoja. Esimerkiksi osassa terveystyynyistä on mahdollista säätää tyynyn kovuutta ja korkeutta irroittamalla tyynyn sisusaihio, minkä ansiosta tyyny sopii kaiken kokoisille nukkujille.

 ”Yrityksemme syntyi vuosituhannen alussa, kun nukuin huonosti. Ryhdyin miettimään, että uneen liittyvissä tuotteissa on paljon kehittämisen varaa”. Kertoo Yrittäjä Tapani Koskinen. Hän perusti puolisonsa Niina Ylijoen kanssa kodin pihapiiriin, entiseen kotitilansa navettaan oman yrityksen. Nykyään Eurosuni työllistää 10 työntekijää.

Eurosunin tuotteet tehdään Kiikassa. Patjat ommellaan asiakkaan toivoman kokoisiksi ja valikoimassa on esimerkiksi erilaisia asentohoito- kiila ja tukityynyjä. Kaikissa tuotteissa on hengittävä, mutta kosteutta läpäisemätön hygieniapäällinen, jonka voi irroittaa ja pestä pesukoneessa.

”Vuoden alussa avasimme verkkokaupan, jossa myydään tyynyjämme ja ihonhoito- ja jalkojenhoitovoidettamme. Verkkokaupan ansiosta yksityisasiakkaiden on aijempaa helpompi hankkia tuotteitamme, sillä kauppojen hyllystä niitä ei löydy”. Koskinen kertoo.

Asiakkaitamme

Yrityksellämme on kymmeniä tuhansia yksityisasiakkaita.

Lisäksi asiakkaitamme ovat:

» sairaalat
» vuodeosastot
» yritykset
» hoitolaitokset
» kuntoutuskeskukset